mk en

Новости

13.09.2013

Испорачани рекордни МИЛИОН и 207.100 етикети во еден ден! Петок 13ти знае да биде и добар ден!

02.05.2013

Excellent SME Macedonia сертификат доделен на Деко Инк од страна на Стопанската комора на Македонија

18.02.2013

Ја имавме честа да ја испечатиме новата етикета на еден од најдобрите македонски вински брендови - "T'га за Југ"