mk en

Нашивните етикети се голема специјалност на ДЕКО. Најновата опрема што ја поседуваме, за сечење и ревиткување на етикетите, Ви нуди олеснување при нашивањето на етикетите и секако, брзина во работењето, што во ова време на конкуренција е многу важно.

Специјалниот начин на сечење на Сатенските етикети, овозможува нивно печатење од повеќе страни, заштеда и мек завршеток на ивиците, што не го предизвикува непријатното боцкање како кај обичните етикети.

Ниските цени и брзината на изработка на етикетите е она што ќе ве привлече да купувате кај ДЕКО.

Нарачувајте по e-mail, олеснете си и заштедете време e-mail: sales@deko.com.mk

ВИДОВИ нашивни ЕТИКЕТИ :

  • ДЕКЛАРАЦИИ
  • УКРАСНИ
  • КОНФЕКЦИЈА
  • ТРИКОТАЖА
  • ДОЛЕН ВЕШ
  • ЧОРАПИ
  • АВТО ИНДУСТРИЈА