mk en

Како официјални застапници на PAXAR Италија, од пред неколку години, ДЕКО стана ексклузивен дистрибутер на производите на оваа реномирана италијанска компанија, која од неодамна е во групацијата на AVERY.

Сите неопходни материјали за печатење етикети се произведуваат во PAXAR, кој гарантира за квалитетот на материјалите и фолиите за печатење.

Широката палета производи од PAXAR, ги задоволува сите барања на производителите на етикети. 

Најлон:
Текстилен материјал наменет за печатење декларациони нашивни етикети за текстилни производи. Го имаме во сите димензии.

Полиестер:
Полиестер со врвен квалитет, тестиран на специфични начини на перење на  температура до 90°С, на Стоун Вош, како и на други агресивни начини на перење.

Сатен:
Едни од новите производи, лансирани во почетокот на оваа година се: Сатен и Двостран сатен со ткаени ивици по многу поволна цена.

Нарачувајте по e-mail, олеснете си и заштедете време e-mail: sales@deko.com.mk