mk en

Се почестата потреба од итна изработка на етикети (декларации) не принуди да им помогнеме на клиентите , што побрзо да ја завршат работата. Освен со продажбата на принтери, неминовно беше да почнеме со продажба на термални рибони,бидејки на пазарот се појавија многу различни видови.

Рибоните се строго специфични за секој принтер и потребно е големо познавање, за да се одбере вистинскиот. Од квалитетот на рибонот ависи животниот век на принтерската глава.

SATO, PAXAR, DATAMAX, ZEBRA, Eltron, …… за сите принтери имаме рибони.

Голем број различни димензии на рибони имаме на залиха и во можност сме да испорачуваме во истиот ден.

Нарачувајте по e-mail, олеснете си и заштедете време e-mail: sales@deko.com.mk