mk en

Користењето на специфични технологии овозможува, декларациите да бидат во форма или допечатени од задната страна со состав и бар-код за секој ваш специфичен производ. Не мора веќе рачно да допишувате. Ние ќе го сториме тоа за вас.

Сакате вашите етикети да имаат заштита и никој да не може да ги копира, ќе го добиете тоа многу едноставно, брзо и за мала надокнада.

Ниските цени и брзината на изработка на етикетите е она што ќе ве привлече да купувате кај ДЕКО.

Нарачувајте по e-mail, олеснете си и заштедете време e-mail: sales@deko.com.mk

ВИДОВИ KАРТОНСКИ ЕТИКЕТИ (ДЕКЛАРАЦИИ):

  • конфекција
  • трикотажа
  • детски програм
  • долен веш
  • чорапи